Plastskivor

Använd plastskivor till hobbyprojektet

Använd plastskivor till hobbyprojektet

editorial

Det är väldigt populärt att ägna sig åt gör-det-själv projekt där man kan skapa något alldeles eget som kan användas i hemmet eller som kan göra det vackrare. Det finns massor av olika saker man kan tillverka själv och ett bra material att använda sig av är plastskivor. De kan användas till mycket och är framförallt ett väldigt bra alternativ till glas.

Mjuka plastskivor kan skydda underlaget

Det finns både hårda och mjuka plastskivor som kan användas till mängder av olika projekt. Det kan till exempel vara väldigt bra att skapa ett underlägg av mjuk plast om man tycker om att pyssla och ägna sig åt diverse projekt i hemmet. Med ett bra underlägg så behöver man inte oroa sig för att man råkar måla eller skära i en bordsskiva eller bänk. 

image

Plastskivor kan användas inomhus och utomhus

Hårda plastskivor kan användas till oändligt mycket och de är som sagt ett mycket bra alternativ till glas. Ska man till exempel bygga något till ett barnrum så är det betydligt tryggare att göra något i plast istället för glas, eftersom glas går sönder lättare och splittras dessutom i vassa skärvor. Plastskivor är också väldigt populära att använda till växthus, även då som ett substitut till glas. Plast släpper, precis som glas, igenom det härliga ljuset som får växterna att må bra vilket såklart är viktigt. Det bästa med plasten är dock att den kan klara av att träffas av en trädgren eller en förlupen boll utan att skivan går sönder. 

Beställ precis det som behövs till bra pris online 

Hos e-plast.se hittar man plastskivor i olika tjocklekar och storlekar. Det gör att man kan hitta plastskivor som passar oavsett vilket projekt man har tänkt sätta igång med. e-plast.se erbjuder ett mycket stort utbud av Plexiglas-skivor och akrylskivor (PMMA) i olika varianter som man enkelt kan beställa efter sina mått.