Hotell nära arlanda

Bo på hotell nära Arlanda och börja semestern utvilad

Bo på hotell nära Arlanda och börja semestern utvilad

Att resa iväg på en härlig semester är något de allra flesta drömmer om att göra med jämna mellanrum. Från Sveriges största flygplats Arlanda går flyg ut till massor av sagolika destinationer där man kan njuta av kultur, nöjen, sol, bad, mat och dryck. Man kan ta sig iväg enstaka dagar, veckor eller kanske månader till en helt ny plats.

En resa gör man ofta för att koppla av och spendera kvalitetstid med nära och kära. Men lever man i en stressad vardag kan det göra att man inte riktigt kan koppla av den första tiden på semestern. Det kan också innebära stress att ta sig till flygplatsen i god tid om man bor en bit bort. Då är en bra lösning att spendera en natt på hotell innan man ska ge sig ut för att flyga.

Bokar man ett rum på Best Western Plus Park Airport Hotel ingår parkering på hotellets långtidsparkering i upp till en vecka samt gratis transfer från hotellet direkt till terminalerna på Arlanda flygplats. Innan man reser hinner man med en riktigt god frukostbuffé i hotellets restaurang som öppnar redan klockan fyra på morgonen. Park Airport Hotel har ett koncept kallat ”Best Breakfast” som innebär att de i största möjliga utsträckning använder sig av ekologiska, lokalproducerade och högkvalitativa råvaror till frukostbuffén. Kvällstid kan man i hotellets restaurang njuta av en mångfacetterad meny med fokus på svenska och franska delikatesser. På hotellet finns även ett gym för den som tycker om att varva ner genom att röra på sig. Det är öppet för Park Airport Hotels gäster dygnet runt och är utrustat med bland annat hantlar, fria vikter, gymmaskiner, träningscyklar, löpband och pilatesbollar.

Park Airport Hotell är ett personligt och familjärt hotell bara 30 minuter från Stockholm City och endast fem minuter från Arlanda flygplats. Genom att boka Hotel Arlanda ökar chanserna att få maximal avslappning på semestern.