Sockervax

Bra för huden och naturen

Bra för huden och naturen

När du vaxar din kropp vill du göra det med rena och hälsosamma produkter. Om du som behandlare vill locka fler kunder till din salong bör du verkligen välja ekologiskt framställda produkter och känna till var och hur de är tillverkade. Body Paste är ett sockervax som är framställt i Sverige. Grödorna är odlade helt och hållet ekologiskt. Det innebär att du genom att köpa in dessa till din salong bidrar till en hälsosammare och renare natur. I samband med att du köper in detta sockervax kan du även få del i ett marknadsföringsprogram som ytterligare kommer att underlätta för dig.

 

Mängd och hårdhet

Som behandlare känner du till att sockervaxning kan ske med olika fasthet. Köper du mjuk-, mellan- eller hårdvax? För dig som vaxar kunder med olika typer av behandlingar behövs säkerligen alla hårdheter och du tjänar på att köpa mer åt gången. Större förpackningar och ordrar innebär ett lägre pris per kg. Du värmer enkelt ditt vax och det håller sig mjukt och lättarbetat länge, varför det är en fröjd att arbeta med. Vaxet kommer i förpackningar om 1,2 kg. Du kan även välja att köpa upp till tio stycken och erhåller därmed rabatt.

 

 

Naturlig behandling

Hårborttagning med hjälp av sockervax är en gammal teknik som innebär att håren på kroppen dras upp med rötterna. Det lämnar efter sig en mjuk och fin yta på huden. I och med att rötterna följer med och hårstråna inte bryts av så dröjer det länge tills nya strån växer fram. Sockervaxning innebär att samtidigt som du avlägsnar håret så får du en skonsam skrubbning av huden som tar bort döda gamla hudceller. Sockervaxning är både skonsam och ekologisk och du bränner inte huden eftersom sockermassan är svalare än huden vid användning. Rester av socker som blir kvar på huden tvättas enkelt bort med vatten.