designlampor

Designlampor kan förstärka en känsla i hemmet

Designlampor kan förstärka en känsla i hemmet

Om man vill höja ett rum eller skapa en speciell känsla så kan lampor vara en enkel lösning. Vill man att rummet ska kännas större, varmare och mjukare så är belysningen A och O. Använder man sig bara av en enda ljuskälla i rummet så är det lätt att det känns mindre och såklart även mörkare. Man bör därför inreda med minst tre lampor i mindre rum och i stora rum bör man använda sig av minst fem stycken. 

Identifiera platser som behöver mer ljus

En taklampa, en bordslampa och en golvlampa är en bra grund i ett rum, utefter det kan man sedan fylla på med lampor där man ser att det finns behov. Försök att undvika helt mörka hörn och använd bra belysning på platser där det till exempel är vanligt att man läser eller pysslar med något som kräver bra ljus. 

Det kan vara värt att lägga lite extra på belysning 

En lampa är något som har väldigt stor påverkan på ett rum, både när den är släckt och när den är tänd. Därför kan det vara klokt att investera i lampor som man verkligen tycker om och som kommer att hålla en lång tid framöver. Designlampor har ofta mycket hög kvalitet och de kan verkligen skapa en viss känsla i ett rum, vare sig de är tända eller ej. Många ger ett speciellt intryck som kan förstärka den personliga stil man har. 

Designlampor som gör skillnad

Den som är intresserad av snygga designlampor till bra pris och med smidiga leveranser kan kika in på Lampemesteren.se. Där har dom samlat de mest exklusiva lamporna från designers och producenter av den högsta klassen. Hos Lampemesteren hittar man bland annat fantastiska lampor från märken såsom FLOS, Foscarini, Luceplan och New Works. Oavsett stil så går det alldeles säkert att hitta något som faller i smaken.