single-image

Det finns många fördelar med att hyra in sig på kontorshotell i Stockholm

Ett kontorshotell är ett riktigt bra alternativ för den lilla firman, frilansaren eller företaget som vill kunna växa flexibelt utan att behöva flytta. Ett kontorshotell erbjuder dessutom trygghet genom larmade lokaler och tack vare en bemannad reception kan man vara säker på att få hjälp om det skulle uppstå något problem samt att det alltid finns någon som kan ta emot besökare. Genom att hyra in sig på ett kontorshotell behöver man inte lägga onödig tid på att fixa med strulande teknik eller att ens brygga kaffe, man kan helt enkelt fokusera på sin verksamhet. 

Kontorsplats i Stockholm till bra pris

Kontorshotellsgruppen är ett företag som har fina kontorshotell i Stockholm. De erbjuder kontorsplatser som innehåller allt man behöver på ett kontor plus lite till. Förutom bra läge, god service och fräscha lokaler så erbjuder de även flexibla kontrakt. Om man bara vill testa hur det är att hyra plats på ett kontorshotell eller inte vet hur företagets framtid ser ut så kan det kännas dumt att binda upp sig på ett långt kontrakt. Hos Kontorshotellsgruppen erbjuds kort uppsägningstid och möjlighet att enkelt utöka från ett till flera rum.

Trevliga lokaler i Bromma och Söderort 

Kontorshotellsgruppen har kontorshotell i Bromma samt vid Globen i Stockholm. Förutom fräscha kontorsrum så finns även trevliga allmänna utrymmen i byggnaderna. De erbjuder konferensrum i olika storlekar, välkomnande och mysiga loungeområden samt fullt utrustade kök och moderna matsalar. Inför ett möte kan receptionisten ta emot besökare och låta dem vänta med en kopp kaffe i den trevliga loungen till dess att det är dags att dra igång mötet. 

Kontorshotell med trivsel i fokus

Kontorsummen är som sagt fräscha och är inredda med bekväma kontorsstolar, vilket är viktigt för att undvika värk i rygg och nacke. Det går såklart även att få rummet omöblerat om man föredrar att ha sina egna möbler. Kontorshotellsgruppen arbetar för att varje hyresgäst ska trivas och känna att allt man behöver finns på plats. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.