skicka paket

Det ska vara enkelt att skicka paket

image

Tycker du det är krångligt att skicka paket? Är det svårt att veta hur mycket porto det ska vara och om det tillkommer några extra kostnader för skrymmande försändelse? Vi på Billigtpaket.se kan alla detaljer, så lämna jobbet till oss! 

Efter att du via vår priskalkylator bestämt vilken typ av leverans du vill ha och registrerat ditt paket, behöver du bara vänta på adressetiketter och instruktioner som kommer via mail. Därefter emballerar du paketet ordentlig, skriver ut etiketten och klistrar den på paketet. När allt är klart kommer chauffören kommer med sin handhållna skanner och registrerar din försändelse digitalt för avhämtning, paketspårning och leverans. Eftersom varje paket är tilldelat ett unikt spårningsnummer kan du få tillgång till information om dina sändningar när du vill, och så ofta du vill. Spårningsinformation om dina sändningar är alltid tillgänglig på DHL, UPS och via andra valfria tjänster. Leveranstiden är vanligen 1-5 arbetsdagar till de flesta destinationer.

Om paketet ska utanför EU, har vi gjort det enkelt för dig att fylla i och skriva ut tullhandlingar på vår hemsida.

På Billigtpaket.se kan du skicka paket av tre olika typer: Dokument-, pall- och paketförsändelser. För företag som regelbundet skickar försändelser med oss finns det möjlighet att beställa gratis emballage till mindre paket och dokument. Med ett konto på Billigtpaket.se får du dessutom möjlighet att spara dina favoritkontakter, samt se din beställnings- och fakturahistorik.  

Du behöver inte vara inloggad eller ha ett konto för att se priser eller göra en beställning hos oss. Det enda du behöver göra är att fylla i avsändar- och mottagarinformation i priskalkylatorn, varpå du omgående kan se både de billigaste priserna och de snabbaste leveranserna. 

Idag är många verksamheter beroende av att ha koll på aktuell information om sina leveranser. För att möta dina behov utvecklar Billigtpaket.se kontinuerligt nya sätt att hjälpa dig att hålla dig informerad om var dina leveranser är och när de kommer fram.