Smartwatch dam, smartklocka dam

Din smartwatch för damer håller koll på stegen

Din smartwatch för damer håller koll på stegen

Vill du utmana dig själv lite mer? Hålla koll på dina steg mer än vad telefonen ger dig. För det kan ju få några extra steg med tanke på hur man håller på med den. Vill du ha en bättre översikt på dig själv? Då kan helt klart en smartwatch vara något för dig. 

Den teknologin vi har idag är verkligen helt fantastisk. Med bara en klocka på din arm kan du hålla koll på så mycket över din dag. Du kan spåra din träning, om du springer eller går kan du även mäta den med GPS. Den håller koll på varenda steg du tar och visar dig det när du vill se det. 

Såklart finns det flera olika modeller och märken. En del erbjuder fler funktioner och en del färre. En annan sak många klockor gör är att de mäter din sömn. Den känner av om och när du sover oroligt. Att räkna kalorier är heller inget problem för den.

 

Efter dina önskemål

Det finns många olika klockor på marknaden, det finns smartwatch dam, herr och även för barnen. Det finns de som inte är vattentåliga. Men även de du kan ha i vattnet som även räknar din vattenträning. Simmar du mycket kan det vara värt att skaffa en sådan. Svettas man mycket kan det vara skönt att veta att den inte tar någon skada. 

Det finns även de klockor som tillåter att man svarar i telefon via dem. Även där du kan läsa upp dina meddelande. Helt galet egentligen, att en liten klocka kan göra så mycket och ha så stor betydelse. Så skaffa en klocka du med. Varför inte hela familjen? Tävla med varandra på veckorna, vem lyckas få ihop flest steg under en vecka? En rolig tävling som kommer hålla er alla aktiva. Förloraren får laga mat.