spa

En förtrollande konferens vid Siljan

En förtrollande konferens vid Siljan

Låt lugnet ta över både sinne och kropp. Att promenera runt i Tällberg, oavsett årstid är en fantastiskt avslappnande upplevelse i sig, utan att ens ha besökt ett spa så som Åkerblads.

För visst finns det vissa platser som är nästintill magiska, utan att man som besökare egentligen behöver anstränga sig för att ta del av den magin. Just runt Siljan i Dalarna vilar något sådant där magiskt. Det är något med den spegelblanka utan på sjön, skogarna och atmosfären som bjuder in till avslappning. Lite som en vandring i en oas av lugn.

Du har säkert någon sådan plats i närheten av där du bor. Kanske är det vid en sjö, eller ute i skogen, där du känner dig jordad och knyter an till nuet igen. En plats som du besöker då och då för att få ny energi i vardagen. För energi, det behöver vi. Det är så mycket i livet som pockar på och till och med dränerar en på krafterna.
Allt från skyldigheter till människor.

För du känner säkert någon i din närhet som alltid lyckas få dig att känna dig urvriden och slak. En så kallad energitjuv. Ett tips – och det må låta hårt – sluta umgås med denna person!

För du är inte ett batteri som någon annan ska kunna använda för att ladda upp sig med. 

Hitta istället folk som ger dig energi, får dig att känna dig inspirerad och speciell.

Kanske är det vid Siljan, i Tällberg, där du hittar dessa människor – någon som också är där för att hitta lugnet igen. Åkerblads erbjuder ju en mängd med spa-behandlingar. Utöver det så kan du även boka in en konferens där och njuta av den unikt Tällbergska energin tillsammans med dina kollegor.

Bli inte överraskad om ni jobbar mer effektivt efter konferensen – sådan är Siljans magi.