entresol

Entresol för högre nivåer

Entresol för högre nivåer

Entresol är en anordning så att man kan få plats med mycket på sitt lager. Man staplar gods på höjden i flera våningar och på så sätt utnyttjar man golvytan maximalt. Pallställ har en liknande funktion, men med entresol kan man även gå på ett golv, så det blir som en helt ny lageryta.

Tycker du att detta verkar spännande har du förmodligen en ganska stor verksamhet och kanske har ditt företag i en byggnad där man inte har mer utrymme att bygga ut på. Det kan vara tomten som är liten, och andra företag som gränsar till ditt. Med entresol är du flexibel och får mer plats.

 

Du kan själv bestämma utformningen

Beställer du entresol så kan du få en företagsanpassning som bestäms och utformas i samarbete med dig. Det finns olika sorters golv man kan beställa, och det finns trappor och räcken som tillval. Det blir som ett extra rum för varje våning. 

Det finns även lösningar för innertak, hissar och andra anordningar hos dig, så det bästa är att du kontaktar en leverantör som kan visa dig allt de har att erbjuda när det gäller entresol. Du kan få mer än ett entresolplan, så det beror på takhöjden om du får plats med mer än ett. Länktips:

https://www.svelag.se/entresol/

 

 

Med entresol kan du variera kapaciteten

Du har plats att köpa in mycket, så att du får mängdrabatt och fri frakt, och lagret räcker till för allt du vill få plats med. Entresolplan i flera våningar ger dig även flexibilitet att producera mycket i förväg och få plats med det i väntan på en stor kundorder. När det är lågsäsong på lagret kan du låta det stå tomt. Det är en bra investering för framtiden att satsa på entresol,  så bara tala med din leverantör om en passande lösning.