farmartjanst

Företagare som anställda

Företagare som anställda

Farmartjänst är ett slags bemanningsföretag för företagare av olika slag. Merparten består av de som arbetar med handkraft eller som maskinförare. Det är ett sätt att kunna fylla ut luckor i sitt arbetsschema under tider på året då den egna verksamheten annars är lugnare eller står helt still. Som till exempel mitt i vintern för en lantbrukare eller under byggsemestern för en grävmaskinsfirma. Men det kan även vara en bra sidoinkomst för ett företag som precis håller på att starta upp eller kanske dra ner på sin vanliga verksamhet av någon anledning.  

 

Alla möjliga uppdrag  

När man arbetar inom farmartjänst så kan man hamna på alla möjliga uppdrag som det finns tillfälliga eller längre behov inom. Lagerarbete i varberg är ett sådant slags arbete. Där kan det både finnas behov av truckförare och plockpersonal under tillfälliga ökningar, sjukdom eller semestrar. Men det kan även vara uppdrag inom områden som de anställda redan arbetar inom. Det kan gälla anläggningsarbeten, trädgårdsarbeten eller snickerier av något slag. Så vill man ha hjälp då man ska göra snyggt i trädgården med växter, staket och trädäck så kan man anlita en farmartjänst för att få hjälp.  

 

 

Timmar eller dagar

De anställda inom farmartjänst använder det ofta för att dryga ut sin övriga verksamhet. Så är det möjligt att man även kan få hjälp ifall man endast behöver en timanställning. För att få veta vad som gäller kontaktar man farmartjänst och berättar vilket behov man har. Sedan kan man få svar på hur det går att lösa och vad det kommer att kosta. Det som skiljer sig från andra bemanningsföretag är att man arbetar både mot företag och privatpersoner samt att personalen består av företagare där många är vana vid hårt fysiskt arbete och maskiner. Priset kan därför också vara beräknat efter den kompetens man som kund får för det önskade uppdraget.