förslutare

Förslutare är en del av produktionslinjen

Förslutare är en del av produktionslinjen

För ett nyöppnat företag är det rena drömmen när beställningarna trillar in. Leendet sprider sig hela vägen upp till öronen. Alla man känner ska få veta, att äntligen har man sålt sina egna produkter. Att packa varorna är en fröjd, och eftersom allt är så personligt lägger man ner lite extra kärlek och kan ibland skicka med något fint i ordern. 

I takt med att företaget växer sig större och när beställningarna kommer snabbare, inser man snabbt att det är en väldig massa tid som försvinner bara på kartongerna. Inte särskilt produktivt att lägga så mycket tid på det. Så för att göra som många andra företag skaffar man sig en förslutare. Det perfekta för att få ett bra slut på en produktionslinje. 

En kartongresare packar upp kartongerna och får dem stående. När kartongerna är packade med varor gör förslutaren det sista. Tiden som personalen tidigare fick lägga på det, kan nu istället läggas på annat. En dröm för väldigt många att ha det så. 

 

 

Vad är förslutarens jobb?

En förslutare är precis vad det låter som, den försluter kartonger. För att inte kunderna ska få hem paket som är halvöppna med varor som ramlat ut, behöver de förslutas ordentligt. Det är precis vad en förslutare gör. 

Förslutaren kan arbeta med kartonger av olika storlek. Man kan även välja olika sätt på vilka den ska försluta kartongerna. Man kan också ställa in hur snabbt den ska arbeta. Undersök de olika tillval som finns att göra när du köper din förslutare. 

Det finns företag som är experter på att skapa en bra och effektiv produktionslinje. För att få din så komplett som möjligt bör du kontakta dem. De lägger upp olika förslag som du kan välja mellan. De ser till att du får en produktionslinje som du blir nöjd med. Mer arbete för maskinerna, mindre för dig.