Husmanskost Stockholm

Här hittar du vällagad husmanskost i Stockholm

Här hittar du vällagad husmanskost i Stockholm

editorial

Idag finns en uppsjö av restauranger att välja mellan när man är i Stockholm. Här finns alltifrån italienska och grekiska till indiska och japanska restauranger. Men det är inte alltid lika lätt att hitta restauranger med god och välsmakande husmanskost. Husmanskost kan tyckas vara enkelt men det är inte alltid så lätt att hitta de rätta smakerna. Förr var husmanskosten det enda man hittade på restauranger runt om i Sverige men med tiden tog andra länders influenser allt större plats, vilket naturligtvis är kul för den matintresserade.

Men idag har man gått lite back to basic då man vill ha det genuina från det svenska köket. När man är i Stockholm finns otroligt mycket mat och restauranger att välja bland men är man ute efter gedigen husmanskost i Stockholm bör man göra ett besök på Restaurang Hubertus.

 

Husmanskost Stockholm

Vällagad husmanskost 

Restaurang Hubertus har riktat in sig på husmanskost och serverar både lunch och middag. Här kan avnjuta allt ifrån en god pytt i panna till vegetariska rätter. Här finns något för alla. Inte nog med att maten är välsmakande och lagad med kvalitativa råvaror så får man också uppleva en härlig miljö och trevlig atmosfär.

Här finns bland annat en innerträdgård med grönska, där man kan sitta och njuta av god mat och samtidigt känna doften av grönska. När man går på restaurang är både atmosfären och maten viktig och här har man lyckats skapa det i en härlig kombination. 

 

Catering för företag och privatpersoner 

På restaurangen råder en stor servicekänsla och här erbjuder man också catering. Att beställa god mat från en restaurang brukar komma till pass vid många tillfällen, vare sig det handlar om att man har en privat tillställning eller en kick off i företaget. Här kan man också abonnera lokalen om man ska ha en fest, svensexa eller möhippa till exempel.