lediga lokaler

Lediga lokaler som passar dig

Lediga lokaler som passar dig

editorial

Det finns många tomma butikslokaler i stadskärnorna där kunderna sviker, ofta på de platser som har nya, stora köpcentra. Dessutom är det mycket internethandel som har tagit en stor del av affärernas omsättning.

Men bara för att det råkar finnas en eller två tomma lokaler som du känner till i staden är det inte säkert att de passar just för dina syften och användningsområden. Vill du ha ett större och bättre urval ska du kontakta ett företag som har som verksamhet att hyra ut lediga lokaler.

 

Kontorslokaler centralt eller på annan plats

Om du har en psykologmottagning lär klienterna hitta dig även om du inte har en lokal mitt i staden. Kanske är det bara bra för anonymitetens skull att kunderna kan besöka dig lite avsides. Men om du har en konkurrensutsatt verksamhet, som exempelvis frisör, är det en fördel att kunderna kan gå in där spontant och få en tid.

De lediga lokalerna du tittar på ska bör vara anpassade för din verksamhet. Ett kontor är ofta ett rum i ett kontorshotell, där det finns tillgång till konferensrum och ofta en reception. Du kan ta emot besök inne på kontoret och ändå ha tillgång till fikarum och kopiator.

 

lediga lokaler

 

El och wifi behövs

Ska du ha ett café eller kursverksamhet i dina lokaler kan det behövas en bra elcentral som tål att det är maskiner igång. Det kan gälla en brännugn för konsthantverk, vanlig ugn för matlagning eller många uttag för symaskiner. Du har möjlighet att få exakt den lokal som passar bäst för dina behov om du kontaktar en firma som hyr ut lokaler av olika slag. 

Många verksamheter är datoriserade, och en bra wifi-uppkoppling är mer standard än undantag, men kolla gärna upp nätverkets prestanda innan du skriver på hyresavtal. Du kan skräddarsy dina önskemål och har då större chans att hitta rätt.