single-image

Luftfräschare som fyller varje rum med härlig arom

Med luftfräschare går det att skapa väldoftande miljöer i hemmets alla rum. Det finns mängder av olika varianter som passar beroende på om man vill att det ska vara en tydlig arom eller bara en subtil doft. Doftljus och doftpinnar ger ofta ifrån sig en svag doft som blir intensivare då man tänder ljuset eller vänder på pinnarna så att den våta sidan med all doft vänds uppåt. Sprayer, doftblock och automatiska dispensers passar bättre där man vill ha en tydligare doft eftersom de snabbt sprider sig över en större yta. 

Intensivt eller subtilt, variera utifrån eget tycke och smak

I sovrum kan det till exempel passa bra med en lättare doft som bara ligger där i bakgrunden. Till exempel så har lavendel generellt sett en lugnande effekt och en luftfräschare med lavendeldoft i sovrummet kan därmed bidra till bättre sömn. I badrum däremot kan det finnas ett behov av lite mer tydligt doft som gör att det känns fräscht när man stiger in i rummet.

Där kan doftblock vara ett bra val eftersom de hela tiden avger en härlig doft. För tillfällen då det finns ett behov av att dölja en mindre trevlig odör kan man ha en doftspray stående som snabbt kan dölja den otrevliga lukten med en väldoftande arom. 

Välj bland mängder av underbara dofter

Det som är riktigt härligt med luftfräschare är att de kommer i så otroligt många härliga dofter. Det går att hitta dofter som passar perfekt beroende på säsong eller högtid och man kan även använda aromerna till att lättare slappna av eller känna sig piggare. De flesta automatiska dispensers går att fylla på när de tagit slut och man kan därmed variera doften i rummet på ett enkelt sätt. 

Söker man ett brett utbud av luftfräschare till bra pris kan man kika in hos Coolpriser.se, de erbjuder produkter för alla smaker och behov.