magasinering

Magasinering för mer plats i hemmet

Magasinering för mer plats i hemmet

Ibland är man i behov av mer plats än vad man har i sitt hem. Det kan bero på att man ska flytta ihop med någon som också har ett helt bohag, att man flyttar till ett mindre ställe eller att man helt enkelt behöver någonstans att förvara saker som man inte använder året om, exempelvis skidutrustning och utemöbler. Har man inte vänner eller familj med lite extra plats där man kan ställa sina saker så är magasinering ett väldigt bra alternativ. Genom att magasinera sina saker behöver man inte göra sig av med dem och de finns tillgängliga nästa gång man behöver dem.

När man ska magasinera så är det bra att ha koll på hur mycket plats man kommer att behöva. Det är onödigt att hyra ett större utrymme än vad man egentligen har behov för. Det är också viktigt att packa bra och märka upp lådorna tydligt med innehåll samt om de är ömtåliga eller inte. Möbler kan man skydda med bubbelplast eller liknande för att undvika att de blir kantstötta eller repiga. När man flyttar in sakerna i förrådet så är det väldigt bra att rita upp en karta över var man har ställt alla lådor och möbler. Trots att de är uppmärkta så kan det vara svårt att se vad som står längst in när utrymmet är fyllt. Detta underlättar väldigt mycket om man behöver komma åt något enstaka föremål i förrådet.

Har man planer på magasinering i Uppsala så finns där Flyttharry. Flyttharry har ett magasin där man kan lagra allt möjligt, från hela bohag till föremål som inte får plats på företaget eller i hemmet. Magasineringen kan ske under kortare eller längre tid, allt efter behov. Magasinet har värme, är larmat samt försäkrat, detta gör att man kan känna sig trygg när det gäller magasinering hos Flyttharry.