måttanpassade Garderober

Måttanpassa dina garderober

Måttanpassa dina garderober

Visst är det jättebra att det finns färdiga garderober att köpa på många möbelvaruhus. Men hur ofta är det mått som passar för din bostad eller ditt företag? Ska du ha en fristående garderob så kanske du kan använda dig av de färdiga garderoberna. Men i många fall vill du nyttja precis varje liten centimeter som du kan, när det gäller förvaring. Och då kan det istället vara klokt att använda dig av måttanpassade garderober.

Med garderober som är måttanpassade får du ut mesta möjliga av din förvaring. Och just förvaring är något som man oftast tycker att man har alldeles för lite av. Det gäller antingen du ska förvara kläder eller annat i din garderob. En plats där det brukar hamna allt möjligt som ibland inte har något som helst med kläder att göra. Som kanske metspön, pjäxor till skidor, kartonger med fotografier och annat som du inte vill eller kan ha framme hela tiden.

 

Ytor som nyttjas smart

Garderober som är måttanpassade ligger i samma linje som vitvaror som är inpassade i köksinredningen. Båda har en stor fördel som du kanske inte tänker på direkt. Nämligen att de täcker upp ytan så att det inte blir någon irriterande centimeter vid sidan om, där smuts kan samlas. Med måttanpassade garderober får du därför alltså ett hem som är mycket renare och enklare att rengöra, än om du hade haft en liten yta vid sidan om för damm och spindelväv.

Men hur dyrt är det då att välja garderober som är måttanpassade istället för sådana som är färdiga? Det beror helt på vilka garderober du väljer mellan. I vissa fall är de måttanpassade dyrare och i andra fall kan de till och med vara billigare, än att köpa färdiga garderober för dina behov. Så det som kan låta lite lyxigt är inte alltid dyrare för dig.