Modulhus

Modulhus löser akuta behov av tillfälliga lokaler

Modulhus löser akuta behov av tillfälliga lokaler

editorial

När det uppstår behov av extra utrymme kan det vara snabba beslut som gäller. Det kan vara en renovering på gång eller en byggnad som har brunnit ner vid en brand. Det finns många tillfällen då det behöver ordnas med en tillfällig lokal och då är det en bra lösning att använda flyttbara moduler. Det går då enkelt och snabbt att sätta upp en tillfällig lokal till en låg kostnad.

Modulhus finns för alla tillfällen och du kan hyra dem hos till exempel: http://www.pcsmodulsystem.se/moduler/modulhus/. Företaget erbjuder flyttbara moduler med bestående kvaliteter. Du kan hyra en modullösning för just ditt behov så länge du vill. Det kan vara en kontorslokal, skolpaviljong, fritidscenter, vårdavdelning eller någon annan form av lokal.

 

image

 

Med modulhus kan du räkna med flexibilitet

Plötsligt så står du där med ett planerat eller akut behov av en tillfällig lokal. Det kan vara både krångligt och tidskrävande att leta efter en lokal att hyra någonstans. Det kan även bli fråga om en stor kostnad för dig. Om du har otur så kanske det inte ens finns någon lokal som passar dig och din verksamhet att hyra.

En bra lösning är att istället hyra en modulbyggnad som går fort att sätta upp på önskad plats. Du undviker då att binda upp kapital i hyra av en tillfällig lokal som du kanske har svårt att bli av med då du inte längre har behov av den. En flyttbar modul kan sedan enkelt tas bort då du inte längre är i behov av den. När du hyr en flyttbar modul skräddarsys den efter ditt önskemål och behov.

Med teknologins framsteg går det att med byggmoduler bygga allt från ett litet kontor till ett helt hotell. Modulbranschen är ständigt under utveckling och står aldrig still. Modulerna är självbärande och kan staplas på varandra nästan hur högt som helst.