flakkåpa

Praktiskt med flakkåpa på pickupen

Praktiskt med flakkåpa på pickupen

advertorial

En pickup är ett praktiskt fordon tack vare dess flak. På flaket är det nämligen enkelt att lasta det mesta och det ligger då lättillgängligt. Om man till exempel är hantverkare kan det vara material och verktyg. För en jägare är det smidigt att kunna hiva upp bytesdjuren. Även de som vill frakta levande djur kan ha nytta av en pickup med flak. Till exempel kan man flytta får från en betesmark till en annan.

Det kan ju i och för sig också vara så att man har skaffat en pickup med flak just av anledningen att kunna lasta och lossa enkelt. Men sen kommer man på att det finns väldigt många användningsområden där det behövs ett skydd. Då är det ett onekligen opraktiskt med ett öppet flak. Om man ska frakta ömtåliga saker som inte tål väta, så är det ganska dumt att chansa på att det fina vädret ska hålla i sig.

 

flakkåpa

 

Skydda lasten med en praktisk flakkåpa

Den som känner igen sig i sådana situationer kan dock tröstas med att han kan köpa en flakkåpa till sin pickup. På nätet, till exempel på https://www.celer.se/pickup-tillbehor/snugtop-flakkapor-lock/ går det att hitta flakkåpor för olika bilmodeller. De kan integreras med karossen utan att man behöver borra några fästhål för monteringen. Man kan få en flakkåpa i glasfiber som är både lätt och temperaturtålig. Den levereras till och med lackad i samma kulör som din bil.

Ofta är kåpan försedd med tonade glas och vissa modeller har glasrutor som går att öppna. För den invändiga miljön kan man få sidorutor för ventilation och även en klädsel som motverkar kondens. Innerbelysningen underlättar dessutom lastningen när det är mörkt. Det är lätt att förstå vilken nytta man kan ha av en flakkåpa, särskilt när den är enkel att ta av och på allt efter behov.