Air Wick

Skapa ett riktigt mysigt sovrum med härlig inredning och underbara Air Wick dofter

Skapa ett riktigt mysigt sovrum med härlig inredning och underbara Air Wick dofter

Det kan vara väl värt att lägga ner lite tid och pengar på att göra sitt sovrum mysigt och behagligt att vistas i. Det är något som kan göra att man får bättre nattsömn och kan koppla av lättare när man vill varva ner. Hur man vill inreda sitt sovrum är väldigt individuellt eftersom vissa trivs bäst i en ombonad miljö med många fina saker medans andra har lättast att koppla av i ett rum som är minimalistiskt och avskalat. Det finns dock några saker som generellt passar bra i de flesta sovrum. 

Möblera lagomt

En säng är såklart den viktigaste möbeln i sovrummet och man bör investera i en som uppfyller de behov man har. Det finns massor av olika modeller från hårda till mjuka och det finns även sängar med speciella funktioner som till exempel att de är höj- och sänkbara. Förutom sängen är det trevligt att ha en plats att sitta på om utrymmet tillåter och någon slags avlastningsyta kan vara smidigt att ha. Ett sängbord är också en viktig möbel för att man till exempel ska kunna förvara telefon (eller väckarklocka) och ett glas vatten lättillgängligt vid sängen. 

Det lilla extra

Om möblerna lägger grunden för rummet så är det detaljerna som skapar den riktigt mysiga atmosfären. Se till att ha bra belysning i hela rummet och glöm inte att eventuella garderober bör utrustas med belysning för att underlätta när det är dags att hitta kläder för dagen. Inred även med mjuka och härliga textilier såsom gardiner, lakan, filtar och kuddar. En mjuk matta är både härlig att gå på samt dämpar ljudet i rummet. 

Gör rummet fräscht

Växter i sovrummet kan bidra till bättre luft samtidigt som de skapar en mysig atmosfär. Sist men inte minst bör man se till att rummet alltid doftar behagligt. Det kan man enkelt uppnå med väldoftande luftfräschare från Air Wick. På coolpriser.se finns Air Wick produkter i massor av härliga dofter som kan sätta pricken över i:et i sovrummet.