Stekbord Gasolgrill

Stekbord till gasolgrillen när du har ont om plats

Stekbord till gasolgrillen när du har ont om plats

editorial

Känner du att du har ont om plats när du vill grilla? Eller vill du liksom kunna få den perfekta hamburgaren eller steka ett felfritt ägg på din gasolgrill? Man vill ju ha det så där proffsigt som man får det på lokala grillköket, eller hur?

Med ett stekbord till din gasolgrill så får du det som nere på grillhaket på hörnan. Med ett stekbord till din gasolgrill kan du laga dina ägg och bacon utomhus på morgonen om du känner att du vill möta solen medan du tar frukost. Du kommer få den perfekta stekytan på entrecoten och kotletterna. Du kan steka till tomaterna för att få fram deras naturliga sötma innan du hugger in i dem.

Om du kompletterar din gasolgrill med ett stekbord så kan du till och med laga pizza på grillen. Du kommer att bli det nya innestället i grannskapet när du ordnar ett stekbord till din gasolgrill. Alla behöver ett rejält stekbord till sin gasolgrill oavsett nivå på matlagningen. Det hela blir bara så mycket bättre.

 

image 

Olika material för olika kockar

Stekbord gasolgrill finns i två olika material som är till för olika kockar. Är du någon som vill ha komfort? Du vill inte spendera så mycket tid på att rengöra grillen utan det ska gå snabbt och lätt när du har lagat mat. Då är ett stekbord i rostfritt stål något för dig.

För kocken som är mer mån om maten så rekommenderas ett stekbord i kolstål. Det kräver mer omsorg när det ska rengöras, men som en stekpanna i gjutjärn så kommer det bara att bli bättre med tiden. För olika lösningar vad det gäller stekbord så kan du slå ett öga här: https://www.lextbbq.se/stekbord-gasolgrill. Oavsett vad du väljer får du kvalité på din matlagning och kommer att bli ”the talk of the town”.