kontorsstädning

Tack och hej till dammråttorna

Tack och hej till dammråttorna

Tillvaron är en evig kamp mot högar, damm och allmänt klutter av alla möjliga saker. Om det så gäller den inre eller yttre världen.
För det brukar ju sägas att så som vi har det i våra rum, så är det också inom oss. Det yttre är helt enkelt en reflektion av det inre.

Oavsett om man håller med eller tror på detta så kvarstår ett faktum: Det känns skönt och rogivande när saker är städade och i ordning. Annars känns det nästan som om att hjärnan är upptagen med att hålla koll på alla saker som står framme och tar plats. För att inte tala om dammråttor och annat som ligger och växer till sig i hörnen.
Vi människor är helt enkelt gjorda för att ha ordning.

Kanske finns det någon sorts evolutionär förklaring till detta beteende. Att själv hålla ordning på saker är ett sätt att värja sig mot det (ordnade) kaos som den övriga naturen försatte oss människor i. Våra förfäder kämpade för att överleva, och hade man koll på sina prylar så var man både redo för strid och kunde samtidigt ha en plats där man fann ro.

Med tanke på att vardagen idag även den kan kännas som en kamp för överlevnad så är det i allra högsta grad fortfarande viktigt att ha det städat och ordnat omkring sig. Både hemma och på arbetsplatsen. 

Städfirman Stockholms Allstäd erbjuder kontorsstädning i Stockholm såväl som städning hemma i samma stad. Företaget har fokuserat sig på det essentiella inom sitt gebit och kan därför erbjuda konkurrenskraftiga priser för sina tjänster.

Om ditt kontor redan har ett avtal med Stockholms Allstäd så kanske du funderar på om du inte borde få hjälp av företaget även hemma. På stockholmallstad.se kan du enkelt göra en kalkyl för var det skulle kosta att få hjälp med städningen i din bostad.