Tandhygienist

Tandhygienist i Odenplanskliniken ska gå på djupet

Tandhygienist i Odenplanskliniken ska gå på djupet

editorial

Bor du vid Odenplan? När gick du till en tandhygienist i Odenplan senast? Var det länge sedan? Är det för att du är trött på att din tandhygienist skäller på dig varje gång att du använder tandtråd för sällan? Ha lite förståelse.

Det är som en Ferrari-reparatör som tvingas se någon komma in med framskärmen tillknycklad i tid och otid för att de tar för snäva svängar när de ska ner i parkeringshus. Det är deras passion. Det gör ont att se. Förstå att de bara gör det för att de bryr sig. Men om du tycker det är för jobbigt, be dem helt enkelt låta bli. Du vet att du bör använda tandtråd, men det är dina tänder. Back off.

På slutänden är en Tandhygienist i Odenplan där för din skull och de ska hjälpa dig att få bättre tandhygien. De ska komma med råd och tips och gå på djupet med din tandhygien.

 

Tandhygienist

 

Hur hittar man en bra tandhygienist i Odenplan?

Innan du börjar leta efter en bra tandhygienist i Odenplan ska du ha klart för dig vad du vill ha ut av denne och kliniken denne jobbar för. Lista dina önskemål och ha dem framför dig när du ringer runt och ställer frågor. Om du inte riktigt vet vad du ska fråga kommer här några förslag.

  • Kommer ni att tjata på mig att använda tandtråd (om nu det skulle vara viktigt för dig att de ska låta bli)?
  • Lägger ni upp en plan med mig för hur jag ska kunna förbättra min munhygien på lång sikt?
  • Är det lätt att få tid hos er när det passar mig?
  • Kan jag få prisuppgifter i förväg att ta ställning till?

Har du dessutom tandläkarskräck är det givetvis viktigt att du ställer frågor kring deras kompetens på det området. Det är en fullt relevant fråga.